Garanti

Med den rigtige pleje ser Corian®-overfladerne i hjemmet ud som nye mange år frem. For at give dig ro i sindet leveres en Corian®-bordplade, der er fremstillet af en producent, som er certificeret af DuPont (medlem af "Corian® -Quality Network") med 10 års garanti mod fabrikations- og installationsdefekter. Og så kan garantien endda overføres til de nye ejere, hvis du beslutter at sælge dit hjem.

Centrale garanti center: bi-warranty@dupont.com

Principper for DuPonts kvalitetsnetværk

DuPont er et navn, du kan stole, når det gælder kvalitet, og vores forpligtelser over for vores kunder slutter ikke ved et salg. DuPont har et stort netværk af uddannede og certificerede fagfolk, som sikrer, at produktionen og installationen går glat, så slutkunderne er helt tilfredse med deres køb – uanset om det er til beboelse eller kommerciel anvendelse. Corian®, der leveres med 10 års begrænset garanti, er robust nok til at modstå hverdagens realiteter i et travlt hjem.

Vores enestående netværk styrker vores omdømme om at levere kvalitet

DuPont har udviklet et kvalitetsnetværk af producenter, som arbejder målrettet på at opfylde de højeste installations- og servicestandarder. Deres primære mål og holdninger er at sikre, at kunderne er fuldt tilfredse med deres Corian®-installationer.

Hvad er kvalitetsnetværket?

Medlemmerne af kvalitetsnetværket er forpligtet til at sikre, at kunderne få produkter og service af højeste kvalitet fra ALLE virksomhederne i forsyningskæden. Alle medlemmer af kvalitetsnetværket er blevet vurderet og uddannet af DuPont i produktion, installation, reparation og vedligeholdelse af Corian®.

Hvad er det 10-årige begrænsede garantiprogram for installationer?

DuPont tilbyder to niveauer af garantibeskyttelse for Corian®: på produktniveau og på installationsniveau. Produktgarantien er standard for alle Corian®-produkter og sikrer, at de er fri for produktionsdefekter i en periode på 10 år efter købet. Den begrænsede garanti for installationer, der giver en højere dækningsgrad, tilbyder kun, når produktion og installation udføres af en Corian®-certificeret producent. Den begrænsede garanti for installationer udvider produktgarantien og sikrer, at produktionen og installationen af det færdige produkt er uden defekter.

Hvad er en certificeret producent?

En certificeret producent er uddannet af DuPont og arbejder derfor efter DuPonts retningslinjer. Den certificerede producent er ansvarlig for at sikre, at den endelige installerede kvalitet overholder DuPonts retningslinjer og opfylder eller overgår kundens krav.

Garanti

Den 10-årige begrænsede garanti for installationer gælder for ejeren af en permanent installation af Corian®, hvis den er installeret af en DuPont-certificeret producent. På grund af de enestående egenskaber ved Corian® foretrækker den certificerede producent eller servicecentret at reparere frem for at udskifte Corian®-produktet uden beregning, hvis det svigter på grund af fabrikationsfejl i løbet af de første 10 år efter første installationen, bortset fra skader forårsaget af fysiske, kemiske eller andre former for misbrug, skader som følge af for høj varme, brug til visse anvendelsesformål eller naturkræfterne.

Se retningslinjerne i Corian® Brug & pleje med garantibetingelser

Denne garanti dækker ikke produkter fremstillet af andre producenter, og den dækker ikke installationer af Corian®, som ikke er udført af DuPont-certificerede producenter. Corian®-garantien kan overføres til den næste køber af en bolig, forudsat at den nye ejer skriver til DuPont for at registrere installationen i den nye ejers navn. Anvendelser i saunaer, brusebakker, dampbade og udendørs formål er ikke omfattet. Et købsbevis skal indsendes sammen med enhver garantianmodning.

Reparation eller udskiftning

DuPont reparerer alle dele af installationer med produktionsfejl. Hvis reparation ikke er muligt, udskifter DuPont det defekte område af installationen. DuPont betaler for udgifterne til produktet samt den arbejdskraft, der er involveret i fjernelse og udskiftning af den oprindelige installation eller det oprindelige produkt. Den certificerede producent er ansvarlig for alle andre omkostninger i forbindelse eller som følge af reparationen eller udskiftningen. Uanet om DuPont vælger at reparere eller udskifte installationen, vil vi forsøge at opnå det bedst mulige resultat, men et nøjagtigt farvematch kan ikke garanteres. Hvis vi vælger at udskifte din Corian®-installation, fortsætter garantien fra den oprindelige installationsdato og ikke fra reparations- eller udskiftningsdatoen.

Corian®-servicecenter

Servicecentrene er godkendt af DuPont til professionel slibning og ekspertreparationer. De kan også foretage installationsarbejde og tilbyde vedligeholdelseskontrakter til kommercielle kunder for at sikre, at deres installation i Corian® hele tiden er i perfekt stand. Adresser på servicecentre kan fås på anmodning på det centrale garanticenter.